Distributie Nationala

distributie nationala

Distributie Nationala 2

iPRODUSE CONNECT este o companie care distribuie la nivel national, printr-o retea proprie, dar si prin parteneriate strategice cu importante companii de logistica din Romania.

iPRODUSE CONNECT este mai mult decat o companie care are ca domeniu de activitate distributia si comercializarea produselor necesare desfasurarii activitatii unei companii, iar din dorinta de a imbunatati modul propriu de lucru, precum si calitatea serviciilor, a implementat si mentine in present o platforma online care gestioneaza toate produsele comandate de catre clientii sai.

Echipa noastra de profesionisti analizeaza nevoile clientilor si recomanda cele mai bune produse special adaptate pentru afacerea lor. Avem capacitatea de a ne adapta specificului fiecarei companii si vrem sa fim un partener de incredere in dezvoltarea oricarei afacerii.

 

Produse comercializate:

 • 1
  Produse de papetarie
 • 2
  Produse din hartie
 • 3
  Produse IT
 • 4
  Produse de curatenie si mentenanta
 • 5
  Produse administrative si protocol
 • 5
  Produse ECO

Livrarea prompta a produselor comandate ocupa un loc foarte  important in pachetul de servicii oferit clientilor noştri. Acest pachet de servicii este gestionat si optimizat intotdeauna cu o atentie deosebita, luand in considerare necesitatile partenerilor noştri. Prin aceasta  platforma online, iProduse Connect  ofera un plus de siguranta asupra produselor comandate deoarece verifica intreg ciclul de procesare       a marfurilor, de la lansarea comenzii pana la livrarea la client.