Despre Companie

Cine Suntem

iPRODUSE CONNECT este o companie cu capital privat romanesc si  are  ca obiect principal de  activitate  distributia si comercializarea produselor lunare necesare desfasurarii activitatii unei  companii, prin intermediul propriei  platforme de management online.

Inca de la inceput, iPRODUSE CONNECT si-a propus sa ofere produse si servicii societatilor comerciale din toate domeniile de  activitate: IT&C, Bancar, Financiar, Horeca, Medical, Transporturi, Constructii, etc.

Viziunea noastra este de a deveni cu ajutorul dumneavostra un partener puternic, stabil si inovator in serviciile de distributie si comercializare a produselor lunare pentru birou din Romania.

Ne propunem sa fim recunoscuti ca un partener care administreaza eficient, creste in mod dinamic si se implica puternic in programe de responsabilitate sociala.

Obiectivul principal al companiei este sa stabileasca si sa mentina cele mai inalte standarde profesionale pe piata romaneasca: servicii moderne si relatii excelente cu beneficiarii si partenerii sai.

Vrem sa oferim clientilor nostri o gama completa de produse si servicii personalizate care sa le permita acestora cresterea profitabilitatii, dar si a controlului administrativ, prin utilizarea serviciilor noastre online.

Ne bazam succesul pe increderea clientilor, construita prin intelegerea nevoilor si pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate. In acest scop investim in mod constant in modernizarea parcului logistic pentru a oferi servicii si produse de calitate, la care adaugam cunostintele si experienta acumulata de catre actionarii si angajatii nostri in cei peste 14 ani de activitate in companii din Romania.

Angajatii nostri dau valoare companiei si participa in mod esential la succesul acesteia, fiind impreuna responsabili pentru indeplinirea misiunii noastre. Recunoastem calitatea, motivarea si performanta ca factori principali in atingerea succesului.

Ne dorim sa castigam incredere si credibilitate fata de parteneri si comunitate, demonstrand inalte standarde etice, caracter si curaj in toate actiunile noastre.

Valorile nostre sunt:

 • 1Responsabilitate          „A fi liber inseamna, inainte de toate, a fi responsabil fata de tine insuti„
  Mircea Eliade
 • 2Profesionalism          „Incearca sa nu devii un om de succes, ci un om de valoare„
  Albert Einstein
 • 3Inovatie         „Nu poti doar sa intrebi clientii ce vor si apoi  sa incerci sa  le  oferi  acel  lucru. Pana cand  vei ajunge sa il  faci, ei isi vor dori ceva nou„
  Steve Jobs
 • 4Corectitudine         „La  sfarsitul  fiecarei  zile socoteste  nu ceea ce altii au  facut fata  de tine, ci ceea  ce tu ai facut fata de altii„
  Nicolae Iorga
 • 5Incredere       „Nu trebuie sa credem tot ce spun oamenii, dar nici sa credem ca ei vorbesc absolut fara temei„
  Immanuel Kant

Ne pasa de Clienti

Ne pasa de clienti 2

 Principii in relatia cu clientii

Clientul este in centrul activitatii companiei noastre!

Ne preocupa sa cunoastem si sa intelegem nevoile, cerintele, dorintele, emotiile, si experientele clientilor nostri si credem cu tarie ca acestia sunt factorii principali pentru a dezvolta parteneriate prospere si de lunga durata.

Scopul nostru este de a oferi cele mai bune produse cu putinta, însotite de servicii care sa reflecte acelaşi nivel de calitate pe care ne straduim să il oferim clientilor nostri.

Cultura organizationala a iPRODUSE CONNECT se contureaza in jurul a 7 principii esentiale:

                   Cea mai importanta persoana pentru companie este clientul.
                       Activitatea noastra este orientata catre satisfactia clientului.
     Corectitudinea este o conditie obligatorie in comportamentul fata de client.
               Oferim calitate, valoare si servicii excelente pentru toti clientii nostri.
       Intotdeauna ne respectam angajamentele fata de clientii nostri.
                                    Oferim in permanenta clientilor nostri calitate inalta la pretul corect.
                       Avem permanent o atitudine pozitiva fata de clientii nostri.