Platforma Management Online

Platforma Management Online

PLATFORMA MANAGEMENT ONLINE

Odata cu dezvoltarea activitatii unei companii a aparut si nevoia de a eficientiza procesele interne cu privire la gestionarea si inregistrarea produselor lunare. Astfel, cu ajutorul unor solutii informatice, a fost lansata platforma de management online, un instrument pentru cei care doresc sa beneficieze de un management asupra tuturor produselor utilizate intr-un anumit interval de timp.

Platforma de management online iPRODUSE ofera, prin cele trei componente importante, catalogul de produse, specificatii tehnice, pretul produsului si o serie de avantaje cu ajutorul carora se eficientizeaza sistemul de comenzi si se mentine o buna comunicare intre companie si client.

Platforma de management online ofera acces usor utilizatorilor la informatii relevante referitoare la produsele si serviciile comandate, dar si analize importante din toata structura organizationala.

Securitatea informatiilor pe platforma de management online s-a realizat prin echipamente IT de ultima generatie, dar si prin aplicatii proprii care monitorizeaza toata activitatea 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

Beneficiile utilizarii platformei de management online:

  • 1Reduceti costurile si cresteti eficientaIdentificati cu acuratete elementele ce genereaza pierderi in companie.
  • 2Controlul afacerii¬†¬† Analizati in timp real produsele comandate prin sistemul de raportare pentru fiecare sucursala.
  • 3Castigati timp prin integrarea departamentelorEficientizati procesele si activitatile intr-un sistem unic integrat.
  • 4Transparenta informatiilorVizualizati informatii tehnice si comeciale pentru produsele comandate.
  • 5Livrarea produselorUrmariti in timp real statusul comenzilor dumneavoastra.
  • 6Securitatea utilizatorilorCreati si modificati drepturi de utilizare la nivel departamental .
  • 7Platforma deschisa spre noi tehnologiiIntegrati cu alte aplicatii interne pentru un mod de lucru usor si productiv.
  • 8 Privire de ansambluOptimizati costurilor reale ale activitatii companiei prin vizualiazarea grafica a informatiilor.
Platforma online

Analiza si Rapoarte

Prin platforma de management online oferim clientilor nostri suport si acces in timp real la toate informatiile de care acestia au nevoie, deoarece intelegem faptul ca un parteneriat pe termen lung se bazeaza pe transparenta si servicii profesionale.

Sistemul de rapoarte iti ofera statistici detaliate cu privire la cei mai importanti indicatori: valoarea comenzilor, cel mai achizitionat produs, statistici despre utilizatori si despre activitatea acestora pe platforma de management online.

Tine evidenta si exporta toate informatiile referitoare la comenzile tale pentru a vedea care sunt cele cu aportul cel mai mare la cifra ta de afaceri.